lørdag den 7. maj 2016

Der er sket en vækkelse i kraften…


Marvel Comics har I anledningen ”May the 4th Be With You” dagen den 4. maj, udsendt en lille forsmag på tegneserie udgaven af Star Wars: The Force Awakens. Dette er første gang vi får lov til at se de faktiske sider af Luke Ross arbejde med selve tegneserien. Som man kan se indeholder siderne kendte ansigter fra filmen så som; Poe Dameron, Ray og Kylo Ren.


Luke Ross, der er en kendt Marvel veteran, har tidligere lavet et par Star Wars titler for Dark Horse. I 2005 lavede han ”Star Wars: Republic #78: Loyalties” og i 2007 tegnede han ”Star Wars: Rebellion #8: The Ahakista Gambit”. Ross er heller ikke uvant med tegneserieudgaver af film da det var ham der tegnede ”Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull” i 2008. 

Ross begyndte at arbejde for Marvel allerede i begyndelsen af 1990´erne. Han er mest kendt for sit arbejde på titler som: Spectacular Spider-Man for Marvel, Jonah Hex for DC og Samurai: Heaven and Earth for Dark Horse. Siden 2008 har Luke Ross udelukkende arbejdet for Marvel på titler som Captain America, Avengers, Amazing Spider-Man, Dark Tower: The Gunslinger, Secret Avengers og Iron Man.

Marvels "Star Wars: The Force Awakens" tegneserieudgave starter i juni 2016.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar