tirsdag den 12. januar 2016

Droids (Apple Jacks)


I 1995 udgav Kellogg's i samarbejde med forlaget Dark Horse en tegneseriestribe på bagsiden af deres Apple Jacks. Tegneserien; Star Wars Droids: Handler kort sagt om R2-D2, C-3PO og Luke på planeten Tatooine. Historien var skrevet af Ryder Windham og tegnet af Bill Hughes der også lavede den månedlige Droids tegneserie der kom hver måned isamtiden.

Inden i Kellog´s æsken kunne man udfylde en talon og udklippe den nederste del af æsken og så indsende den med posten til Kellog´s for så derefter at få tilsendt en hel Star Wars tegneserie helt gratis. Tegneserien man kunne få tilsendt var en specieludgivelse der var lavet til Kellog´s. Tegneserien hed; X-Wing, Rogue Squadron Special. (Free in Mail from Kellogg´s).

Tegneserie var lavet som en begyndelse til den lange X-Wing serie der begyndte kort efter denne udgivelse. Historien er en kort novelle der omhandler slaget om Tandankin og den er skrevet af Ryder Windham, mens John Nadeau har tegnet og Monty Sheldon rentegnet.

Det at man skulle klippe i æsken for at få selve tegneserien betød, at det var begrænset hvor mange æsker der ovelevede som tegneserie objekt. Æsken med Droids tegneserien kan derfor godt være lidt svær, at finde i dag. Når de sælges er det overraskende at de ikke er særligt dyre at indkøbe i dag. Grunden er sikkert, at æsken ikke har den helt store appeal for tegneserielæsere og kun for Star Wars samlere.Ingen kommentarer:

Send en kommentar